Zoeken

Samen in Beweging: conferenties samenwerkingsverbanden po, vo en partners

Op 4 & 5 oktober 2018 vindt de tweedaagse conferentie voor en door samenwerkings-verbanden PO en VO plaats in congrescentrum De Werelt in Lunteren, voorafgegaan door een Proeverij op 25 mei.

De Proeverij zal plaatsvinden in het Muntgebouw in Utrecht, van 10.00u tot 16.00u. Hiervoor zijn twee inspirerende sprekers uitgenodigd:

  • Professor Patrick Kenis – hoogleraar op het gebied van Policy and Organisation Studies aan Tilburg University
  • Frans Wilms, voormalig burgemeester van Maasgouw, voorzitter van de Raad van Bestuur van Radar (zorginstelling Zuid-Limburg) en auteur van het boek ‘Groeien in leiderschap, begin bij jezelf en doe het samen’

Naast deze sprekers is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

De Tweedaagse vindt plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 oktober 2018. Vóór de zomer ontvangt u meer informatie over het programma van de Tweedaagse. Houd hiervoor ook onze website www.bijeenkomstenpassendonderwijs.nl in de gaten.

Kijk voor meer informatie over beide evenementen op www.bijeenkomstenpassendonderwijs.nl.


Deel dit bericht

  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Facebook
De website passend onderwijs valt onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
De informatie op deze website komt tot stand in samenwerking met onder andere de PO–Raad, de VO–raad, de AOC Raad en de MBO Raad.
Waarmerk drempelvrij