Zoeken

Doe mee met de Week van passend onderwijs

De week van 24 – 28 maart staat in het teken van passend onderwijs. Deze week is bedoeld om elkaar te informeren en te inspireren. Om uw ervaringen te delen en anderen op weg te helpen. Om samen te bespreken wat passend onderwijs precies betekent op school en in de klas.

Elkaar inspireren

Welke ondersteuning kan uw school bieden? Op welke manier worden leraren ondersteund bij het geven van passend onderwijs? Hoe gaat de toelatingsprocedure in zijn werk? Daarover moeten leraren, ouders, leerlingen, schoolleiders en bestuurders de koppen bij elkaar steken. De Week van passend onderwijs biedt alle ruimte om het samen over de inhoud te hebben. En is ook een podium om te laten zien welke mooie dingen er overal in het land gebeuren.

Van elkaars ervaringen leren

De week is bedoeld om elkaar te inspireren. De ene school zal het anders aanpakken dan de andere, en misschien ook al wat verder zijn. Vertel erover. Deel uw ervaringen. Help elkaar verder op weg. Zet samen de schouders eronder.

Doe mee met de Week van passend onderwijs en organiseer een activiteit.

Lees meer over de Week van passend onderwijs.


Deel dit bericht

  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Facebook
De website passend onderwijs valt onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
De informatie op deze website komt tot stand in samenwerking met onder andere de PO–Raad, de VO–raad, de AOC Raad en de MBO Raad.
Waarmerk drempelvrij